Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu, Rize’de bir dizi ziyarette bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu, Rize’de bir dizi ziyarette bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, çalışma programı kapsamında gittiği Rize’de Çaykur’un ve siyasetin önemli isimleri ile bir araya geldi.

Hançeroğlu, Rize temasları çerçevesinde Çaykur Genel Müdürlüğüne giderek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu ve Personel Daire Başkanı Kamil İpek, Şube Müdürleri İhsan Kabil ve Mahir Biberoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Ardından İyidere Belediyesini ziyaret eden Hançeroğlu, Belediye Başkanı Saffet Mete ve İl Genel Meclisi Üyesi Sabit Karafazlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Çalışmalarında kolaylıklar ve başarı temennisinde bulundu.

Hançeroğlu temaslarını, Çaykur Artvin Bölge Temsilcilerimizle birlikte yaptığı toplantı sonrasında Çaykur Sürmene, İyidere, Tersane, Kemalpaşa ve Arhavi Çay fabrikalarını ziyaret ederek sürdürdü.  Ziyaretinde fabrika müdürleri ile bir araya gelen Hançeroğlu, çay sezonu, çay sektörünün mevcut durumu, sektörde yaşanan gelişmeler, Türkiye gündemi ve çalışma hayatına dair oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdi. Sonrasında işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimizle buluşarak gündem üzerine bir süre sohbet etti, istek ve sorunlarını dinledi.

Yapılan ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu’na Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Nejdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir ve temsilcilerimiz eşlik etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Şubat 2022 Çarşamba