Mini Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısı Reform Gıda fabrikasında yapıldı

Mini Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısı Reform Gıda fabrikasında yapıldı

Gebze Şubemize bağlı Reform Gıda fabrikasında temsilcilerimiz, üyelerimiz, sendikamız ve işveren yetkililerinin katıldığı yılın ilk endüstriyel ilişkiler toplantısı 20 Ocak 2022 tarihinde fabrika toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gündeme ilişkin birçok konunun ele alındığı toplantıda, yemek ve personel servisinde yapılması gereken düzenlemeler, yıllar içinde meydana gelen deformasyonlar ve paralel olarak çalışma alanlarında yapılması gereken iyileştirmeler ele alındı.

Ayrıca, işletmede alınacak iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri, çalışanların güvenli çalışma ortamının sağlanması ve sürdürülebilir olmasını sağlamak adına alınacak önlemlerle birlikte maruz kalınabilecek risklerin belirlenmesine yönelik gerekli kontrol, inceleme ve araştırmaların belirli periyodlarla yapılması kararlaştırıldı.

Toplantıya; Reform Gıda Genel Müdürü Ergun Carus, İK Direktörü Alper Kantar, Fabrika Direktörü Bora Sağıroğlu, Fabrika Müdürü Ahmet Vural, İK Müdürü Bilal Türker, Üretim Müdürü Cengiz Özüvenç, İdari İşler Şefi Ahmet Burcan, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk, İbrahim Otlak, Temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Ocak 2022 Perşembe