Sendikamızdan Tariş’e ziyaret

Sendikamızdan Tariş’e ziyaret

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ve beraberindeki heyetimiz, 17 Ocak 2022 tarihinde S.S. Tariş Üzüm Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker ve Genel Müdür Yurtcan Biryol’u ziyaret etti.  

Karadağ’a ziyaretinde Genel Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu ve Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanımız Aybüke Bengü Özmutaf ve temsilcilerimiz eşlik etti.

Genel müdür muavini, fabrika müdürü ve insan kaynakları müdürünün de yer aldığı görüşmede, 2021 yılının genel bir değerlendirilmesi, mevsimlik işçilerin çalışma süreleri ve gelecek dönem sözleşmesine ilişkin bir ön değerlendirmenin yanında gündeme dair birçok konularda istişarelerde bulunuldu.

18 Ocak 2021 tarihinde Tariş Alaşehir Entegre Üzüm İşletmesi’ne geçen heyetimiz üyelerimizin taleplerine ve çalışma şartlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Genel Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu fabrikada çalışan üyelerimizin beklentilerini ve taleplerini dinlerken, Kadın Komitesi Başkanımız Özmutaf ise kadın komitesi faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. 

Üyelerimize hitaben bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Karadağ ise, “Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor günlerde işçi-işveren sosyal diyaloğunun en yüksek seviyede işletilmesi gerekmektedir. Biz Öz Gıda İş Sendikası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin hak ve menfaatleri için mücadele etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem de sizlerin taleplerine dayanarak güzel bir toplu iş sözleşmesine imza atacağız.” diye konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Ocak 2022 Perşembe