Öz Gıda İş Sendikası olarak ‘Fırsatlar Kulübü’ ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz

Öz Gıda İş Sendikası olarak ‘Fırsatlar Kulübü’ ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz

“Öz Gıda İş Sendikası, Türk sendikal hareketinde istikrarlı büyümesini sürdürürken, her şeyin hızla değiştiği günümüzde dijital marka olma yolunda da önemli adımlar atmaktadır. Kullanım kolaylığı sağlayan yapısıyla “Öz Gıda İş Mobil” uygulamamız ile üyelerimiz adına dijitalleşme çalışmaları içinde örnek ve öncü durumda olan sendikamız “Fırsatlar Kulübü” ile üyelerimiz lehine yine bir ilke imza atıyor.

İndirimli alışverişin kapılarını “Fırsatlar Kulübü” ile açıyoruz

Zengin bir indirim platformu olan “İnterlink Şirketler Grubu” ile yaptığımız anlaşma kapsamında Öz Gıda İş’imizin en büyük gücü olan üyelerimize, piyasada bulamayacakları özel fırsatlar sağlayan indirimli alışverişin kapılarını “Fırsatlar Kulübü” ile açacaktır.
Bu hedefle hayata geçirdiğimiz üyelerimize hızlıca eşirim sunan “Fırsatlar Kulübü” projemizle tüm avantajlı teklifleri bir araya getirerek Öz Gıda İş Mobil uygulamamız ve Web sayfamız üzerinden yayınlamaya başladık.



Fırsatlar Kulübü NEDİR?

Öz Gıda İş ve İnterlink iş birliğiyle oluşturulan “Öz Gıda İş Fırsatlar Kulübü”, üyelerimize çeşitli ayrıcalıklar sunacak 100’ e yakın markanın hiçbir yerde karşılaşamayacağınız özel avantaj ve zengin indirimleri barındıran gerçek bir havuz projesidir.
Fırsatlar Kulübü ile üyelerimiz, diledikleri markanın sınırsız sayıda kodunu alabilir ve ilgili markanın ilgili platformunda veya mağazasında bu kodu kullanarak yüksek oranda indirim elde edebilir.

Fırsatlar Kulübünden nasıl faydalanabiliriz

Sendikamızın yapmış olduğu anlaşma gereği “Fırsatlar Kulübü” indirimlerinden faydalanmak için öncelikle telefon, tablet, bilgisayar vs. aracılığı ile indirmiş olduğunuz mobil uygulamamız üzerinden sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Açılan menüde “Fırsatlar Kulübü” platformuna tıklayarak 18 farklı kategoride 100’e yakın markaya ulaşarak size özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. (“Fırsatlar Kulübü” platformunu “Mobil Uygulama” üzerinde göremeyen üyelerimiz uygulamalarını güncellemeyi unutmasın)

Mobil uygulama kullanmayan üyelerimiz ise sendikamızın “www.ozgidais.org.tradresinde bulunan “Fırsatlar Kulübü” bölümünden üyeliklerini tamamlayarak bu hizmetten faydalanabilirler.

Web üzerinden yapılan üyeliklerde dikkat edilmesi gereken hususlar

Açılan sayfada üyelik için istenilen bilgileri yazarken “Kullanıcı Adı” yazan yere başında sıfır olmadan “Cep Telefon Numaranızı” (bu numara sizin kullanıcı adınız olacaktır), “Kampanya Katılım Kodu” yazan yere de sizlere SMS üzerinden göndereceğimiz 8 haneli kod numarasının yazılması üyeliğinizi başarıyla tamamlamanız için önemlidir.

Bu aşamalardan sonra indirimden faydalanmak için satın almak istediğiniz kategoride yer alan “marka” üzerinden “kampanyaya katıl” linkine tıklayarak indirim kodunu temin edebilir, yukarıda da belirtildiği üzere indirim kodlarınızı veya hediye çeklerinizi, fırsatın ait olduğu mağazanın kasasında kasiyere ileterek veya web sitesinde ilgili alana girerek kullanabilirsiniz. Kampanyalar özelinde kullanım alanları değişiklik göstermektedir. Kampanya koşullarında detaylara ulaşabilirsiniz.

Tüm üyelerimize hayırlı olsun.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 5 Ocak 2022 Çarşamba