Kadın üyelerimizle birlikte Ayder gezisi

Kadın üyelerimizle birlikte Ayder gezisi

Doğu Karadeniz Rize Şube Kadın Komitesi Başkanlığımız, Kültür Gezileri kapsamında, Çaykur fabrikalarında çalışan kadın üyelerimizle birlikte eşsiz güzelliği bulunan Ayder yaylasına gezi düzenledi.

Rize Şube Başkanlığımızın desteği ile organize edilen gezide Kaçkar Dağlarının çam ormanlarıyla kaplı, gidenlere büyüleyici manzaralar sunan, dünyada eşi benzeri olmayan, yaz aylarında ayrı, kış aylarında ayrı, bahar aylarında ise tarif edilemeyecek kadar güzel olan Ayder yaylasını hep birlikte gezdiler. Bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ayder Yaylası'na giden kadın üyelerimiz gün boyunca yayla gezisi yaptıktan sonra yanlarında getirdikleri pasta ve keklerle birlikte Çamlıhemşin Yamantürk Öğretmen evine uğrayarak yaptıkları çay sefası eşliğinde yapılan sohbetle keyifli bir gün geçirdiler. Dönüşte Cumhuriyet Çay fabrikasının önünde bulunan çay satış mağazasına uğrayarak geziyi sonlandırdılar.

Rize Şube Kadın Komitesi Başkanımız Dilek Kansız, gezi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, yılın yorgunluğunu atmak ve farklı yerler görmek amacıyla düzenlediğimiz bu gezilere fırsat buldukça devam edeceğiz. Katılan, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz" dedi

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 3 Ocak 2022 Pazartesi