Ankara Ülker Bisküvi çalışanlarına İSG ve Mevzuat eğitimi

Ankara Ülker Bisküvi çalışanlarına İSG ve Mevzuat eğitimi

Sendikamız tarafından, Ankara Ülker Bisküvi çalışanlarına “İş Sağlığı ve Güvenliği ve TİS kanunu ve aşamaları” konulu hizmet içi eğitim programı düzenledi. 23 Aralık 2021 tarihinde Ankara Ülker Bisküvi toplantı salonunda gerçekleşen eğitimde, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan eğitmen olarak görev aldı.

Eğitim Programına, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Temsilcilerimiz ve üyelerimiz katılım sağladı.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ eğitim ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirilmesi, onların karşı karşıya bulundukları tehlike ve risklerin belirlenmesi, iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin bilinç ve duyarlılığın arttırılması, güvenlik kültürünün yerleşmesi, ayrıca alınması gereken tedbirler konusunda iş sağlığı ve iş güvenliği eğitim programlarının son derece önemli olduğunu vurguladı.

Eğitim ve Mevzuat Dairesi Başkanımız Mustafa Erdoğan, yapmış olduğu sunumda; iş sağlığı ve güvenliğinin önemi ve amacı, iş yerinde meydana gelebilecek her türlü iş kazası ve diğer riskler ile ortaya çıkabilecek her türlü sağlık sorunları konusunda önceden alınması gereken önlemler, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik teknik konular, TİS kanunu ve aşamaları, çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları ile ilgili bilgiler verdi.

Erdoğan ayrıca, iş sağlığı ve güvenlik kültürünün yerleşmesi ve kalıcılaşmasını sağlayan faktörleri katılımcılarla paylaştı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Aralık 2021 Cuma