Eğitimlerimiz devam ediyor

Eğitimlerimiz devam ediyor

İşyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimize” İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında verilen eğitim 12-13 Aralık 2021 tarihlerinde örgütlü olduğumuz Upfield ve CCC (Continental Confectionery Company) Gıda fabrikalarında yapıldı.

Eğitim programına, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Çorlu Şube Başkan Yardımcılarımız Tanju Bilgi, Engin Yılmaz, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ Upfield ve CCC’de yapılan eğitim programlarında, ülkemizin ve çalışma hayatının gündemindeki konular, asgari ücret, işkolumuzda yaşanan gelişmeler ve teşkilatımızın genel konularını içeren değerlendirmelerinin ardından, eğitime katılan temsilci ve üyelerimize başarılar diledi.

Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan fabrikalarımızda yapılan eğitim süresince, “İş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazalarını etkileyen faktörler, iş kazası nedir, iş kazasının unsurları, iş kazası geçiren işçilerin hakları nelerdir, işveren ve çalışanların yükümlülükleri, meslek hastalığı, iş kazası istatistikleri,” konularını içeren geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Eğitim süresince ayrıca anlatılan konu başlıkları ile ilgili karşılıklı soru-cevap şeklinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Aralık 2021 Perşembe