Yönetim Kurulumuzdan Giresun İl Temsilcimiz Çakır’a Plaket

Yönetim Kurulumuzdan Giresun İl Temsilcimiz Çakır’a Plaket

Sendikamızda uzun yıllardır görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Giresun İl Temsilcimiz Mustafa Çakır’a Genel Yönetim Kurulumuz tarafından hizmetleri anısına plaket verildi.

Plaket takdim törenine Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar, Sultan Murat Karadağ,  Teşkilatımızın Şube Başkanları ve Kadın Komitesi Başkanımız Aybüke Bengü Özmutaf katıldı.

Sendikamıza yaptığı hizmetlerinden dolayı Çakır’a teşekkür eden Genel Başkanımız Mehmet Şahin, sendikamıza yıllarca hizmet eden Giresun İl Temsilcimiz Mustafa Çakır, beyefendi kişiliği, tavırları ve iş ahlakıyla teşkilatımıza ve bizlere her zaman örnek olmuştur. Emeklilik hayatının ailesi ve sevdikleri ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Sendikamızın kapıları kendisine her zaman açıktır.” ifadelerinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcılarımız ise görev yaptığı süre boyunca sağladığı değerli katkılarından dolayı Giresun İl Temsilcimiz Çakır’a teşekkür ettiler.

Öz Gıda İş Sendikasının bir mensubu olmaktan dolayı onur duyduğunu belirten Giresun İl Temsilcimiz Mustafa Çakır, “Başta Genel Başkanımız Mehmet Şahin’e, Genel Başkan Yardımcılarımıza, teşkilatımızın değerli başkanlarına ve tüm mesai arkadaşlarıma ilgileri için teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin” dedi.

Konuşmaların ardından Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Çakır’a plaket takdim etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Kasım 2021 Çarşamba