Genel Başkanımız Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulumuz KKTC Kamu-Sen'i ziyaret etti

Genel Başkanımız Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulumuz KKTC Kamu-Sen'i ziyaret etti

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 9 Kasım 2021 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı KKTC Kamu-Sen’i ziyaret ederek Genel Başkan Metin Atan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin’e ziyaretinde Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar, Sultan Murat Karadağ, Teşkilatımızın Şube Başkanları ve Kadın Komitesi Başkanımız Aybüke Bengü Özmutaf eşlik etti.

KKTC Kamu Sen’in sendikal alanda yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye’deki siyasi ve ekonomik gelişmelere yönelik görüş alışverişinde de bulunuldu.

KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan, Genel Başkanımız Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin KKTC Kamu-Sen ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öz Gıda İş’in burada bulunması bizi çok mutlu etti dedi.

Ziyaretin ardından Genel Başkanımız Mehmet Şahin, KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan’a günün anısına el işlemeli çini vazo takdim etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Kasım 2021 Çarşamba