Çaykur işçisinin maaş farkları ödeniyor

Çaykur işçisinin maaş farkları ödeniyor

ÇAYKUR, 2021-2022 yılı toplu iş sözleşmesinden kaynaklanan işçi maaş farklarını 2 Kasım 2021 Salı günü hesaplara aktaracak. İşçiler, Çarşamba gününden itibaren fark ödemelerini çekebilecek.

Çaykur Genel Müdürlüğünde 1 Kasım 2021 tarihinde Sendikamız ve Çaykur Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile 2021 yılı yaş çay sezon sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının verimli ve güzel bir şekilde gerçekleştiğini belirten Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, “Yapılan görüşmeler neticesinde 2021-2022 yılı toplu iş sözleşmesinden kaynaklanan işçi maaş farkları 2 Kasım 2021 Salı günü hesaplara aktarılacak. İşçi arkadaşlarımız bir gün sonra ise hesaplardan fark ücretlerini çekebilecek. Genel Müdürümüz Alim ve Genel Müdür Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Toplantıya, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Turgay Turna, Zeki Karoğlu, Erdinç Hatinoğlu, Rize Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 2 Kasım 2021 Salı