Genel Başkan Yardımcımız Çukutli’den CCC’ye ziyaret

Genel Başkan Yardımcımız Çukutli’den CCC’ye ziyaret

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, örgütlü olduğumuz işyerlerine yapılan ziyaretlerimiz kapsamında 24 Ağustos 2021 Salı günü Continental Confectionery Company (CCC) işletmesinde çalışan temsilci ve üyelerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın’ın eşlik ettiği ziyarette, gündemdeki konuların yanı sıra üyelerimizin talepleri ve karşılaştığı sıkıntılar görüşüldü. Sonrasında temsilcilerimiz ile birlikte üretim bölümünü gezen genel başkan yardımcımız, tezgâh başında çalışan üyelerimizle sohbet ederek, kolaylıklar diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren temsilci ve üyelerimiz Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli’ye teşekkür etti.

Çukutli, daha sonra CCC Fabrika Müdürü Önder Sami Atay ve İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Bulgan ile yaptığı görüşmede, gıda sektöründeki gelişmeler, çalışma hayatı ve sendikamızın faaliyetleri gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Kurumda çalışan üyelerimizin sorun ve talepleri karşılıklı istişare edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Ağustos 2021 Salı