Biskot Bisküvi fabrikasında ‘kısa bir mola’

Biskot Bisküvi fabrikasında ‘kısa bir mola’

Yıldız Holdinge bağlı işletmelerimizde geleneksel hale gelen hem işletmenin hem de çalışanların karşılaştığı sorunlar ve eksiklikler gündeme getirilerek kısa sürede çözümüne olanak sağlayan “Kısa Bir Mola” toplantısı, 19 Ağustos 2021 tarihinde Karaman Biskot Bisküvi fabrikasında yapıldı.

İşveren yetkilileri, üyelerimiz ve Karaman Şube Başkanımızın katıldığı toplantıda, İş sağlığı ve güvenliği ve iş kazalarını an az seviyeye indirilmesi adına alınması gereken önlemlerin önemi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca, sendika ile işletme arasında sürekli, sağlam ve yapıcı sosyal diyaloğun korunması, üretim verimliliği, fabrikada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi, çalışanların talepleri, çalışma esnasında yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri karşılıklı olarak değerlendirildi.

Toplantıda, Karaman Şube başkanımız Adnan Gürsoy'un yanı sıra Biskot Bisküvi Üretim Genel Müdürü İsmail Özturan İşletme Müdürü Hakan Sağun, İnsan Kaynakları Müdürü Abdullah İlhan, temsilci ve üyelerimiz yer aldı.

Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantı, fotoğraf çekimi ve iyi dilek temennileriyle son buldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 19 Ağustos 2021 Perşembe