Endüstriyel İlişkiler Kurulu Lesaffre Maya fabrikasında toplandı

Endüstriyel İlişkiler Kurulu Lesaffre Maya fabrikasında toplandı

Temsilcilerimiz, üyelerimiz, sendikamız ve işveren temsilcilerinin katılımı ile 10 Ağustos 2021 tarihinde Lesaffre Maya fabrikasında gerçekleştirilen yılın ilk endüstriyel ilişkileri kurulu toplantısında, gündemdeki sorunlar dile getirilerek çözüm yolları arandı.

Hem işletmenin hem de çalışanların sürekli gelişiminin yanında haklarının korunması ve aksaklıkların giderilmesi adına gerçekleştirilen bu toplantıda; sendika ile işletme arasında sürekli, sağlam ve yapıcı sosyal diyaloğun korunması, üretim verimliliği, fabrikada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi, işçilerin hizmetine sunulan konfor alanlarının iyileştirilmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği ve yemek ile servis sorunun çözüme ulaştırılması kararlaştırıldı.

Toplantıya, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat Lesaffre Genel Müdürü Ünsal Yamaner, İK Direktörü Nurdan Dülger, Fabrika Direktörü Korer Cumhur Sezer, temsilcilerimiz ve çalışanlar katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli toplantı sonrası temsilcilerimizle bir araya gelerek çalışma hayatına dair bir sohbet edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Ağustos 2021 Çarşamba