Hançeroğlu Lezita çalışanlarına süreç hakkında bilgilendirmede bulundu

Hançeroğlu Lezita çalışanlarına süreç hakkında bilgilendirmede bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, örgütlenme çalışmaları tamamlandıktan sonra 01 Ağustos 2021 tarihinde Abalıoğlu Lezita İşletmesinde çalışan üyelerimizle ilk kez Manisa Turgutlu’da bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu’na Örgütlenme Daire Başkanımız Göksel Şengün ve Örgütlenme Uzmanımız Hüseyin Zorlu eşlik etti.

Toplantıda yaptığı konuşmasında, sendikamız ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Abalıoğlu Lezita Gıda’da yaptığımız örgütlenme çalışmalarında yeterli üye sayısına ulaşır ulaşmaz sendikamız tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yetki tespiti başvurusunda bulunulduğunun müjdesini verdi.

Lezita çalışanlarının ortaya koyduğu güçlü iradenin neticesi olarak örgütlenmenin başarıya ulaştığını belirten Hançeroğlu ayrıca, Bakanlık tarafından Yetki Belgesinin sendikamıza gönderilmesiyle birlikte izlenecek yol haritası hakkında bilgilendirmede bulundu. Üyelerimizden gelen soruları yanıtladı.

Daha sonra bütün işçiler ayağa kalkarak hep birlikte BİRLİK, MÜCADELE, ZAFER!... diye haykırarak memnuniyetini dile getirdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 2 Ağustos 2021 Pazartesi