Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızda bayramlaşma programı düzenledi

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızda bayramlaşma programı düzenledi

Genel Başkan Yardımcılarımız, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızda geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programına Rize’yi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çaykur çay fabrikaları işyeri sendika temsilcilerimiz ile Rize Şube Kadın Komitemiz iştirak etti.

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Şube yöneticilerimizin ve bayramlaşma törenine katılan kadın komitesi ve temsilcilerimizin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “bölgede yaşanan sel felaketinden dolayı hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Selden zarar gören Çaykur’a bağlı fabrikalarımıza ve bölge halkına büyük geçmiş olsun. Temennim odur ki, bu tür felaketler bir daha yaşanmasın” dedi.

Bayramlaşma töreni, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ ve Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı’nın bayram temennilerinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Temmuz 2021 Cuma