Video Konferans ile yapılan eğitim programı Şube Başkanlarımızın katılımı ile yapıldı

Video Konferans ile yapılan eğitim programı Şube Başkanlarımızın katılımı ile yapıldı

Şube Başkanlarımıza yönelik olarak uygulanması planlanmış eğitim programımız, 13 Temmuz 2021 tarihinde video konferans yöntemi ile yapıldı.

Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Abdulhalik Damar ve Sultan Murat Karadağ’ın yapmış olduğu selamlama konuşması ile başlayan eğitim programında, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Sakarya Şube Başkanımız Hayati Özer ve Uzmanımız Zeynep Vildan Gündoğan yer aldı.

Sohbet havasında geçen programda Uzmanımız Zeynep Vildan Gündoğan tarafından “Sosyal Medya platformlarının etkin kullanımının yanı sıra, Twitter, İnstagram, Facebook ve Zoom Meeting gibi platformların püf noktaları anlatıldı.

Daha sonra  programa bağlantı sağlayarak katılımlcılarlı selamlayan Genel Başkanımız Mehmet Şahin, bir süre sohbet ettiikten sonra başarılar dileyerek programdan ayrıldı. Son olarak Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ tarafından da sonbaharda yapılması planlanan eğitim programı ve yapılacak yer ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Temmuz 2021 Perşembe