Genel Başkan Yardımcımız Çukutli, Aytaç Gıda Tesisleri’ni ziyaret etti

Genel Başkan Yardımcımız Çukutli, Aytaç Gıda Tesisleri’ni ziyaret etti

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Yıldız Holding bünyesinde Çankırı Çerkeş'te faaliyetini sürdüren dünyanın en büyük et entegre tesisleri arasında yer alan Aytaç Gıda’yı 13 Temmuz 2021 tarihinde ziyaret etti.

Aytaç Gıda Tesislerine yaptığı ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli’ye Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek ve Şube Başkan Yardımcımız Gencay Demir eşlik etti.

Ziyaretinde temsilcilerimizle genel durum hakkında fikir alışverişinde bulunan Çukutli, daha sonra Aytaç Gıda İK Direktörü Ahmet Değer ile de bir araya gelerek üyelerimizin çalışma koşulları ve sorunlarını hakkında istişarelerde bulundu. Çözümü konusunda üyelerimiz adına sendikamızın taleplerini dile getirdi.

Sonrasında, Aytaç Gıda’da üretilen ürünlerin işlendiği birimleri şube başkan yardımcımız ve temsilcilerimiz ile birlikte gezerek çalışma hayatına dair üyelerimizle bir süre sohbet eden Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, yetişmesi gereken bir toplantı nedeniyle tesislerden ayrılmak zorunda kalan Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli’nin selamını söyleyerek bayramlarını kutladı.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Temmuz 2021 Çarşamba