Baş Temsilciler ile Gebze Şube Başkanlığımızda Bir Araya Gelindi

Baş Temsilciler ile Gebze Şube Başkanlığımızda Bir Araya Gelindi

Gebze Şube Başkanlığımızın Temsilciler Meclisi toplantısı, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat Başkanlığında ve Baş Temsilcilerimizin katılımıyla şube başkanlığımızda 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Gebze şube Başkanımız Ramazan Gülpolat’ın yanı sıra, Şube Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk, İbrahim Otlak, PNS Pendik Nişasta San. A.Ş Baş temsilci Savaş Başer, Kellogg Med Gıda Tic.  Ltd. Şti. Baş Temsilcimiz Nevzat Yıldız, Besler Gıda ve Kimya San. Ve Tic. A.Ş Baş Temsilcimiz Özcan Seyrekbasan, Atlas Gıda Paz. San. Ve Tic. A.Ş Baş Temsilcimiz Arslan Tuncay, Donuk Fırıncılık Ürün. San. Ve Tic. A.Ş Baş Temsilcimiz İsak Bişkiner ve Çizmeci Gıda San.Tic. A.Ş Baş Temsilcimiz Zeynel Nazlı katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, Gebze Şube Başkanlığımızın 17 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşecek olan 5. Olağan Şube Genel Kurulunda izlenecek yol haritası hakkında istişarelerde bulunuldu. Şubemize bağlı işletmelerin faaliyetleri ve üyelerimizin genel durumları hakkında bilgi verildi.

Ayrıca, toplantı süresince Baş Temsilcilerimiz dönem içerisinde yaptıkları ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Gebze Şube Olağan Genel Kurulunun şimdiden şubemize ve sendikamıza hayırlı olması temennisinde bulunduklarını ifade ettiler.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Mayıs 2021 Perşembe