Karaman Biskot Çikolata’da Mini EİK

Karaman Biskot Çikolata’da Mini EİK

Temsilcilerimiz, üyelerimiz, sendikamız ve işveren temsilcilerinin katılımı ile 29 Ocak 2021 tarihinde Biskot Çikolata fabrikasında gerçekleştirilen endüstriyel ilişkileri koordinasyon toplantısında, gündemdeki sorunlar dile getirilerek değerlendirmeler yapıldı.

Üretim verimliliği ve fabrikada tespit edilen eksikliklerin giderilmesinin yanı sıra çalışanların sorunlarının ve çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda; işçilerin faydalanabileceği sosyal dinlenme alanının faaliyete geçmesi, vardiya değişimlerinde yaşanan gecikmeler nedeniyle servis sorunun çözüme ulaştırılması ve ayın tesisi ödüllerinden faydalanamayan ortak kadroda yazılı olan üyelerimizin de dahil edilmesinin hakkaniyet açısından önemi vurgulandı. Erkek ve kadın soyunma odalarında ısıtma ve havalandırma sisteminin kurulması gerekliliği üzerinde duruldu.

Ayrıca, sendika ile işletme arasında sürekli, sağlam ve yapıcı sosyal diyaloğun korunması, işletmelerin ve çalışma arkadaşlarımızın sürekli gelişiminin yanında haklarının korunması ve geliştirilmesi adına gerçekleştirilen bu toplantıların düzenli olarak yapılması kararlaştırıldı.

Mini Endüstriyel ilişkiler Kurulu toplantısında, Biskot Üretim Genel Müdürü İsmail Özturan, Çikolata İşletme Müdürü Ahmet Hacı Arifoğlu, Üretim Müdürü Mehmet Uysal, İK Müdürü Abdullah İlhan, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan, temsilci ve üyelerimiz yer aldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 30 Ocak 2021 Cumartesi