Rize Şubemiz’den Katılımevim ile indirim anlaşması

Rize Şubemiz’den Katılımevim ile indirim anlaşması

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımız ile faizsiz ev sahibi yapan Katılımevim arasında %50’ye varan özel indirim anlaşması yapıldı.

Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı ile Katılımevim Rize Şube Müdürü İkram Dinç arasında imza altına alınan “özel indirimli” hizmet protokolü ile sendika üyeleri ve birinci derece yakınları gayrimenkul (ev, arsa / iş yeri) ve araç alımlarında %50’ye varan özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanacak.

İmzalanan protokolün ardından açıklama yapan Rize Şube Başkanımız Bursalı, “faizsiz konut finansman sistemi sunan Katılımevim firması ile üyelerimiz adına indirim anlaşması imzaladık. Yapılan bu protokol ile tüm üyelerimize ve birinci derece yakınlarına %50’ye varan organizasyon ücreti indirimi sağlanacaktır. Başvuru esnasında protokol bilgisi verilmesi gerekmektedir. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

İmza töreninde Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı’nın yanı sıra Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Fatih Kandemir ve Katılımevi yetkilileri yer aldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 30 Ocak 2021 Cumartesi