Bursa Şubemize Bağlı İşyeri Sendika Temsilcilerimiz online olarak toplandı

Bursa Şubemize Bağlı İşyeri Sendika Temsilcilerimiz online olarak toplandı

Sendikamız Genel Merkezi ve Şube Başkanlıklarımızın işbirliğinde işyeri sendika temsilcilerimize yönelik geliştirilen ve online olarak yapılan eğitimlerimize bu sefer Bursa Şube’mize bağlı işyerleri sendika temsilcilerimizi misafir ettik.

Eğitim süresince, endüstriyel ilişkiler, çalışma saatleri, vardiyalı çalışma saatleri gibi farklı konular katılımcılar tarafından ele alınarak tartışıldı. Ayrıca Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Temsilcilerimizin görevlerini bilinçli ve tam olarak yerine getirmelerini sağlamak amacıyla; işyeri sendika temsilcileri kimdir nasıl seçilir, temsilci olabilmenin temel şartları, temsilcilerin işyerindeki sayıları, temsilcilerin görev süresi, temsilcilerin görevleri, temsilcilerin iş güvencesi, toplu iş sözleşmesi, müzakere teknikleri ve toplu iş sözleşmesinden yararlanma konularına değindi. Ayrıca temsilcilerimizin sahada karşılaştıkları sorunlara yönelik merak edilen soruları cevaplandırdı.

Eğitim programımız yoğun ilgi gördü

Eğitim Programımız, 30 Aralık 2020 Çarşamba günü online olarak gerçekleşmiştir. Eğitime Kerevitaş Gıda işyeri sendika temsilcilerimiz Nihat Kirezci, Özkan Tosun, Tenzile Derin, Natura Gıda Temsilcilerimiz İsmail Kurt, Özlem Şahin, Bahattin Karapınar,  Marmarabirlik Genel Müdürlüğü Temsilcilerimiz Sinan Özgün, İbrahim Turan, Murat Aşlayan, Marmarabirlik Orhangazi Kooperatif Temsilcimiz Uğur Kasap, Gönenli Süt Temsilcilerimiz Murat Dinçer, Hakan Ayhan, Cihan Türker, Kerpe Gıda Temsilcilerimiz Ramazan Çelik, Hülya Göztaşlı, Süreyya Külhan, Besaş Ekmek Temsilcilerimiz Mehmet Birinci, Emin Sevinç, Muradiye Su Temsilcimiz Metin Gümüş, Mavidağ Gıda Temsilcimiz Haluk Sarıkaya, Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri Temsilcimiz Gülsen Uysal’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Abdulhalik Damar, Sultan Murat Karadağ, Bursa Şube Başkanı Aytekin Kaya,  Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Projeler Birim Koordinatörümüz Aybüke Bengü Özmutaf ve Basın Müşavirimiz Ayhan Alimli olmak üzere 27 kişinin kalımı ile yapıldı.

Teşekkür ediyoruz

Eğitim programının çok keyifli geçtiğini belirten temsilcilerimiz “Moral, motivasyon ve bilincimizin yükselmesi açısından çok verimli ve faydalı oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 31 Aralık 2020 Perşembe