Yönetim Kurulumuzdan İdari İşler Müdürümüz Ersin Doğan‘a Plaket

Yönetim Kurulumuzdan İdari İşler Müdürümüz Ersin Doğan‘a Plaket

Sendikamızda uzun yıllardır görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan İdari İşler Müdürümüz Ersin Doğan‘a Genel Yönetim Kurulumuz tarafından hizmetleri anısına plaket verildi.

Sendikamız Genel Merkezinde düzenlene törene Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar, Sultan Murat Karadağ, Teşkilatımızın Şube Başkanları ve personelimiz katıldı.

Sendikamız Genel Merkezinde düzenlenen törende bir konuşma yapan, Genel Başkanımız Mehmet Şahin, görev yaptığı 33 yıllık süre boyunca özverili, çalışkan ve üretken yapısı ile herkese örnek olduğunu belirterek, “kurumsal hafıza yönünden de çok önemli bir konumda olan Müdürümüz Ersin Doğan ‘a, uzun yıllar vermiş olduğu başarılı ve özverili hizmetlerinizden dolayı Öz Gıda İş adına teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı törende konuşan İdari İşler Müdürümüz Ersin Doğan, yönetim kurulumuz ve mesai arkadaşlarına sundukları plaket ve düzenledikleri tören için teşekkür etti. Öz Gıda İş Sendikasında çalışmaktan dolayı onur duyduğunu belirten Doğan, Benden taraf tüm haklarım helal olsun, sizlerde haklarınızı helal edin” dedi.

Tören sonrasında, birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 28 Ekim 2020 Çarşamba