SAFE2FOOD Projesi ihtiyaç analizi projesi çalıştaylarımızı gerçekleştirdik

SAFE2FOOD Projesi ihtiyaç analizi projesi çalıştaylarımızı gerçekleştirdik

Öz Gıda İş Sendikası olarak yürütmekte olduğumuz, Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen SAFE2FOOD projemizin odak gruplarına yönelik düzenlediğimiz ihtiyaç analizi çalıştaylarımızı 24-25 Ağustos tarihlerinde sendikamız genel merkezinde gerçekleştirdik.

E-öğrenme yolu ile gıda sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen özellikle gençlerin iş sağlığı güvenliği ile gıda güvenirliği konularında yetkinliklerinin artırılmasının amaçlandığı projemiz kapsamında gerçekleşen çalıştaylarda ilgili tarafların ve sektörün öğrenme ihtiyaçları tespit edildi. Bu ihtiyaçlara yönelik olarak hazırlanacak olan platformu sayesinde sektörde çalışan veya çalışmak isteyen herkes dikkat çekici, bilgi odaklı, erişimi kolay, teknoloji kullanımını destekleyen bir eğitime her an her yerden telefonları veya bilgisayarları aracılığıyla ulaşabilecektir.

“Gıda Sanayi Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı, Güvenliği ve Gıda Güvenliği Alanlarındaki Niteliklerinin Artırılması” projemizin toplantısına proje koordinatörü Aybüke Bengü Özmutaf, proje uzmanları olarak Sinan Özenç Dalgıç ve Ekin Mutlu, işçi, işveren, öğrenci ve öğretmen temsilcileri katılım sağladı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Eylül 2020 Salı