Rize Şube Başkanlığımız OFÇAY – JACOBS çalışanlarıyla bir araya geldi

Rize Şube Başkanlığımız OFÇAY – JACOBS çalışanlarıyla bir araya geldi

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Ofçay-Jacobs fabrikasında çalışan üyelerimizle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir’in de eşlik ettiği toplantıda, üyelerimizle birlikte güncel ve çalışma hayatına yönelik konularda istişarelerde bulunuldu. Ayrıca üyelerimizin yaşadığı sorunlar, sorunların nedenleri ve çözüm önerileri üzerinde fikir teatisi yapıldı.

Toplantı sonrasında üyelerimiz, bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek örgütlenme süreci ve yapılan eylemde sendikamızın verdiği destekten ötürü, Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir’e birer plaket takdim ettiler.

Rize Şube Yönetimimiz ise kendilerine teşekkür plaketi sunan üyelerimize, “Bu ince davranışınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlere hizmet etmek bizler açısından da büyük bir gurur kaynağıdır. Tüm üyelerimize başarılı bir çalışma dönemi diliyoruz” dediler.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 26 Ağustos 2020 Çarşamba