Genel Başkanımız Mehmet Şahin; 'İşverenlerimize gönülden teşekkür ediyoruz'

Genel Başkanımız Mehmet Şahin; 'İşverenlerimize gönülden teşekkür ediyoruz'

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, “büyük duyarlılık göstererek çalışanlara teşekkür ödemesi yapan işverenlerimize gönülden teşekkür ediyorum dedi.”

Genel Başkanımız Mehmet Şahin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi.

Bilindiği üzere tüm dünyada hızla yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'Pandemi' olarak ilan edilen COVİD-19 salgını ile birlikte gelişen süreçte Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız ve Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan Bilim Kurulumuz önderliğinde virüse karşı büyük bir mücadele örneği gösterilmiş ve gösterilmeye devam edilmektedir.

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına karşı en ön sırada bizlerin hayatını korumak için mücadele veren başta sağlık çalışanları olmak üzere fedakârca mücadele veren bu zorlu sürecin kahramanları olan tüm emekçilerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Öz Gıda İş Sendikası olarak salgın sürecinin ilk gününden bu yana örgütlü olduğumuz işyerleri birlikte mücadele verdik, birlikte savaştık. Bu günleri hep birlikte ortak akılla aşacağımıza inanıyoruz. Çünkü işçi-işveren demeden ortak ve eşgüdümlü hareket etmemiz gereken bir süreç içerisindeyiz. Sosyal taraflar olarak, çalışana ve işletmelere ortak fayda sağlayan tüm uygulamaların sonuna kadar destekçisi olduk. Olmaya da devam edeceğiz.

BİR BÜYÜK TEŞEKKÜR DE İŞVERENLERİMİZE
Emekçilerimizin fedakarlıkları asla maddiyatla ölçülemez, ama çalışanların hem maddi hem manevi desteklenmesi hayati önem taşımaktadır. Salgın felaketi sonrasında hayatın eski hale dönmesi için çaba gösterenlerin başında yine emekçiler olacaktır. İşverenlerimiz ile yaptığımız görüşmelerin neticesinde yine ortak bir karara vararak çalışanlarımıza teşekkür ödemesi yapılmasını kararlaştırdık.

Bu vesile ile, mesai mefhumu gözetmeden üretime devam eden üyelerimizin bu özverili çalışmalarının ödüllendirmek adına büyük duyarlılık göstererek her birine teşekkür ikramiyesi ödeyen ülkemizin köklü kuruluşu Yıldız Holding’e bağlı Ülker Gıda, Önem Gıda, Atlas Gıda, Reform Gıda, Biskot, UNMAŞ, Besler Gıda, Pendik Nişasta, Kerevitaş, Marsa, Aytaç, Donuk Fırıncılık, CCC Gıda, Kerevitaş, Kerpe ve yine örgütlü olduğumuz Çizmeci Gıda, Kellogg’s Gıda, Lesaffre Mayacılık, Ak Gıda, Gönenli Süt, Hero Baby ve Marmarabirlik yöneticilerine sendikamız ÖZ GIDA İŞ, üyelerimiz ve yönetim kurulumuz adına gönülden teşekkür ediyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Mayıs 2020 Cuma