İşyeri düzeyindeki eğitimlerimiz Bursa şubemizde devam ediyor!

İşyeri düzeyindeki eğitimlerimiz Bursa şubemizde devam ediyor!

Sendikamızın 2020 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında İş Kanunu, Sendikalar Kanunu ve Sendikal İletişim konularına içerisine alan eğitimimiz Bursa Şubemize bağlı Kerevitaş ve Golf Dondurma fabrikalarında düzenlendi.

7 Şubat 2020 Cuma günü düzenlenen eğitimlerin açılışını Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ yaptı. Karadağ konuşmasında, Öz Gıda-İş Sendikası olarak işçilerin çalışma hayatında karşılaştıkları sorunları bertaraf etmek amacıyla yaptığımız çalışmalara değinirken güncel düzenlemelerinin sendikal hayata etkileri hakkında da bilgilendirmede bulundu. “Üyelerimizi eğitim yoluyla desteklemek ve çalışma hayatında içindeki haklarının bilincinde olmalarını sağlamak en öncelikli hedeflerimizden biridir. Eğitim dairemiz ve Kadın Komitemiz ile tüm üyelerimize bu eğitimleri ulaştırmayı planlıyoruz” dedi.

Eğitimler, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan’ın, “İş Kanunu, Fazla Çalışmalar, Doğum ve Analık İzni” başlıklı konulardaki sunumu ile başladı ve soru-cevap şeklinde devam etti.

Eğitimlerin ikinci yarısında Kadın Komitesi Başkanımız Aybüke Bengü Özmutaf “Sendikal İletişim Araçları ve İletişim Yolları” ile ilgili bir sunum yaptı. Ardından kadın üyelerimizle bir araya gelen Özmutaf işyerlerinde kadınların yaşadıkları sorunlara ilişkin sendikal çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Şubat 2020 Pazartesi