Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, Bursa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, Bursa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve beraberindeki heyetimizle birlikte 6 Şubat 2020 tarihinde Marmarabirlik’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretinde, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ile bir araya gelen Karadağ, işletmenin çalışmaları, işçilerin durumu ve çalışma hayatında ilişkin istişarelerde bulundu. Ardından hep birlikte Marmarabirlik üretim tesislerini gezen heyetimiz, çalışanlarla da bir araya gelerek talepleri aldılar. Ayrıca kısa bir süre öne imzalanan toplu iş sözleşmesi üzerinde istişarede bulunup, yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Buradaki temaslarının ardından Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ beraberindeki heyetimiz ile birlikte, BESAŞ Bursa Ekmek Fabrikasına geçerek Besaş Genel Müdürü Mustafa Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Karadağ ziyaretinde Besaş Genel Müdürü Bektaş ile birlikte birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, iş sağlığı ve güvenliği uygulamasının öneminden de bahseden Karadağ, işçilere yönelik verilecek eğitim programlarında sendikamızın her koşulda destek olabileceğini, bu konuda yapılacak işbirliği sayesinde eğitimlerin çalışanlar üzerinde çok daha verimli olacağını söyledi.

Bursa halkının kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ekmek tüketim aşamasında BESAŞ’ın önemini yerinde bir kez daha gördüğünü belirten Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, misafirperverliğinden dolayı Bektaş’a teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Karadağ’a, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Birinci, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Kadın Komitesi Başkanımız Aybüke Bengü Özmutaf ve temsilcilerimiz eşlik etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Şubat 2020 Cuma