Üyelerimize verdiğimiz eğitim desteği devam ediyor

Üyelerimize verdiğimiz eğitim desteği devam ediyor

Sendikamıza bağlı şube ve işyerlerimizde çalışan üyelerimize yönelik düzenlenen eğitimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışma hayatına ilişkin sendikal eğitim çalışmamız örgütlü bulunduğumuz Kellogg’s Med fabrikasında 6 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Sendikamız Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitime, Gebze şubemize bağlı olan Kellogg’s Med fabrikasında çalışan temsilci ve üyelerimizin yanı sıra Hukuk Müşavirimiz Mecit Zeren, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat ve Şube Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk ve İbrahim Otlak katıldı.  

Eğitimin moderatörlüğünü Hukuk Müşavirimiz Mecit Zeren yaptı. Üyelerimizin kendilerini etkileyecek kararlara daha çok katılarak, yaşam ve çalışma koşullarını iyileştirmelerini sağlayacak becerileri kazandırmayı hedefleyen eğitim seminerimizde “iş kanunları ve hukuksal boyuttaki işleyişi, çalışanın ve işverenin yükümlülüğü, iş sağlığı ve güvenliği ile çalışma koşulları” hakkındaki konular işlendi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 8 Ocak 2020 Çarşamba