Gebze Şube Başkanımız Gülpolat Reform Gıda Akıl Küpü ödül törenine katıldı

Gebze Şube Başkanımız Gülpolat Reform Gıda Akıl Küpü ödül törenine katıldı

Gebze Şube Başkanlığımız yenilikçi, uygulanabilir ve başarılı fikirlerin hayata geçtiği Reform Gıda Pazarlama Akıl Küpü” uygulaması ödül törenine katıldı.

Yöneticilerden fabrikada çalışanlara kadar herkesin farklı şekilde sistemin içine dahil olduğu Akıl küpü uygulamasında üretimin iyileştirilmesine yönelik her türlü öneri yazılarak bu küplere atılabiliyor. Bu öneriler daha sonra toplanarak önce birim şeflerinin oluşturduğu 'değerlendirme kurulu'nda tartışılıyor. Kurulun, uygulanabilir bulduğu öneriler genel müdürlerin de bulunduğu üst kurula gidiyor. Öneri üst kurulda da kabul gördüğü takdirde çalışan, önerisinin şirkete sağlayacağı katkıya göre ödüllendiriliyor."

Yapılan Akıl Küpü uygulaması ödül törenine Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk ve İbrahim Otlak katıldı.

Gülpolat, ödül töreni sonrası emekli olan üyelerimiz Hasan Baş ve Ethem Kesimoğlu’na hizmet süresi boyunca göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, sendikamız adına plaket takdim etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Aralık 2019 Pazartesi