Bak Piliç Çalışanları Ailemize Hoşgeldiniz!!!

Bak Piliç Çalışanları Ailemize Hoşgeldiniz!!!

Öz Gıda İş Sendikası Bak Piliç Entegre Tavukçuluk A.Ş.’de örgütlenmeyi tamamladı.

Bak Piliç çalışanlarının sendikamıza karşı teveccühü ve destekleriyle yürüttüğümüz bir örgütlenme çalışması daha mutlu sonla bitti. Bak Piliç işçisi Türkiye sendikal hareketinde mücadeleleriyle özel bir yere sahip olan Öz Gıda İş Sendikasını seçti ve Sendikamız örgütlenmeyi tamamlayıp Aile ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığına yetki başvurusunda bulundu.

Hakça ve onurluca yaşam yürüyüşümüzde yanımızda yer almaya karar veren Bak Piliç çalışanları artık Öz Gıda-İş Sendikası ailesinin bir parçası oldu. Bak Piliç’te sürdürülen örgütlenme çalışmalarında önemli mesafe kat eden sendikamız; İŞÇİSİ, sendikası ve işvereniyle daha çok ÜRETİM, daha GÜVENLİ bir ortam için güç ve gönül birliği arzu ediyor, gücümüze güç katan Bak Piliç çalışanlarına da hayırlı olsun diyoruz.

Bak Piliç çalışanlarına hitaben, Gıda işkolunun 1 numaralı sendikası ÖZ GIDA İŞ'e hoş geldiniz diyen Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, “Öz Gıda Sendikası olarak, Bak Piliç işyerimizde sendikamıza üye olmayı seçen tüm arkadaşlarımız keza işyerinde çalışmakta olan tüm işçiler sendikamızın tam desteği ve himayesi altındadır. Bak Piliç işyerlerinde çalışan sevgili kardeşlerimiz bilsinler ki; bize gösterdikleri teveccühe ve güvene layık bir sendikayız. Sendika olarak önceliğimiz işyerlerimizin bacalarının tütmesi, üretimin ve istihdamın arttırılması sonra da emekçi kardeşlerimizin hak ettikleri ücret ve sosyal yardımları alarak yaşam standartlarının yükseltilmesidir dedi.

Basın Bürosu  
Yayımlanma Tarihi: 29 Kasım 2019 Cuma