Kahvaltı ile kısa bir mola

Kahvaltı ile kısa bir mola

Biskot Karaman Bisküvi ve Çikolata fabrikalarında 23 ve 25 Ekim 2019 tarihlerinde işimizde daha iyi olmak ve süreçlerimizi daha verimli yönetmek adına işveren, çalışanlarımız ve Karaman Şube Başkanlığımız "kahvaltı ile kısa bir mola" olarak adlandırılan toplantıda bir araya  geldi.

Toplantıda, İş sağlığı ve güvenliği, iş kazalarında ramak kala bildirimlerin önemi hakkında bilgilendirme yapıldı. Üyelerimiz ise çalışma esnasında yaşadıkları sorunları, taleplerini ve iş kazalarının en az seviyeye indirilmesi ile ilgili önerilerini doğrudan işveren yetkililerine iletme fırsatı buldu. Ayrıca "Benden işte en iyi yapabildiğim şeyleri her gün yapabilme fırsatım var mı?, İşte görüşlerim dikkatte alınıyor mu?" sorularına cevaplar arandı.

Toplantıya dair kısa bir değerlendirme yapan Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, "yapılan bu toplantıların çalışma sırasında yaşanılan sorunları aksatmadan ilgili birimlere aktarılmasına olanak sağlamasının yanı sıra çalışanlarımız açısından da hem eğitim niteliğinde hem de motivasyonu arttırmaktadır" dedi.

Toplantıya, Karaman Şube başkanımız Adnan Gürsoy'un yanı sıra Çikolata ve Bisküvi Fabrikaların Üretim Müdürleri Hakan Sağun ve Ahmet Hacıarifoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Abdullah İlhan, Karaman Şube Başkan Yardımcımız Süleyman Şahan, temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı. 

Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantı, fotoğraf çekimi ve iyi dilek temennileriyle son buldu.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 26 Ekim 2019 Cumartesi