Karaman Biskot çalışanlarına Kapadokya gezisi

Karaman Biskot çalışanlarına Kapadokya gezisi

Öz Gıda İş Sendikası Karaman Şube Başkanlığımız, Kültür Gezileri kapsamında, 22 Eylül 2019 tarihinde Biskot Bisküvi’de çalışan üyelerimizle birlikte Beyaz Atlar Ülkesi” olarak bilinen ve 60 milyon yıllık bir coğrafya olan Ürgüp-Kapadokya’ya tarihi mekân gezisi gerçekleştirdi.

Biskot Karaman fabrikasının da desteği ile organize edilen gezide üyelerimizi yalnız bırakmayan Karaman Şube yöneticilerimiz, “Dünya’nın yeni 25 harikası” listesine 5. sıradan giren, aynı zamanda da 1985’ten beri UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesi’nde yer alan ve gidenlere büyüleyici manzaralar sunan, dünyada eşi benzeri olmayan bu güzide bölgeyi hep birlikte gezdiler. Bol Bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Şube Başkanımız Adnan Gürsoy gezi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, üyelerimizin Ürgüp Kapadokya’da dünyanın her tarafından turistlerin akın ettiği peribacalarını yakından inceleme fırsatı bulduklarını ve birçok ilginç yeri görme imkanı bulduklarını belirtti.

Fırsat buldukça buna benzer birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Gürsoy, “bu yıl da Kapadokya bölgesine gezi düzenledik. Üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, yılın yorgunluğunu atmak ve yeni yerler görmek amacıyla düzenlediğimiz bu gezilere gelecek yıllarda da devam edeceğiz. Katılan, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 25 Eylül 2019 Çarşamba