Lesaffre Turquie çalışanları piknikte stres attı

Lesaffre Turquie çalışanları piknikte stres attı

Lesaffre Turquie Mayacılık fabrikası çalışanları ve aileleri hafta sonunda (25.08.2019) düzenlenen piknikte bir araya gelerek haftanın yorgunluğunu bir nebze olsun üzerlerinden attılar.

Büyük bir coşku ve neşe içerisinde geçen piknik şölenine Lesaffre Turquie çalışanları ve ailelerinin yanı sıra, Lesaffre Genel Müdürü Ünsal Yamaner, Fabrika Direktörü Korer Cumhur Sezer, Üretim Müdürü Fatih Kadir Kılıç, İnsan Kaynakları Müdürü Yasin Piliçoğlu, Gebze Şube Başkan Yardımcılarımız Cumhur Bedeş, Cemal Öztürk ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz eşlik etti.

PİKNİKTE SÜRPRİZLER VARDI
Yoğun ve hareketli bir tempoda çalışmalarını sürdüren fabrika personeli, eşleri ve çocuklarıyla beraber düzenlenen piknikte eğlendi, stres attı. Piknikte palyaço, animasyon gösterileri, halat çekme, mumyalama, çuval, yumurta taşıma gibi çeşitli oyunlar oynanırken; çocuklar için pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikram edildi ve hediye çekilişi yapıldı.

Ayrıca, Gebze Şube Başkanlığımız çalışanlarımız adına böyle bir organizasyona imza atan Lesffre Turquie Genel Müdürü Ünsal Yamaner’e teşekkür mahiyetinde plaket takdim etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Ağustos 2019 Salı