Rize Şubemizden Çaykur'un çok amaçlı çay satış mağazasına ziyaret

Rize Şubemizden Çaykur'un çok amaçlı çay satış mağazasına ziyaret

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İşyeri Temsilcilerimiz ile birlikte bir süre önce açılışı yapılan, Rize iline özgü ahşap mimarisi ile yeni bir mağaza konseptinde olan Çaykur çay satış ve tadım mağazasını ziyaret ederek yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Ziyareti sonrası kısa bir açıklama yapan Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, "Çaykur ülkemiz ve bölgemiz için önemli bir marka değerimizdir. Yöre mimarisine uygun bu satış noktalarının Türkiye'nin her iline yayılması durumunda Çaykur'un ürettiği onlarca çeşit çayın hem tanıtımı bakımından hem de çok daha geniş kitlelere yapacağı satışlarıyla kurumumuzu çok daha ileriye taşıyacağını umut ediyorum. Bu güzel eserin kurulmasına vesile olan gayretli çalışmalarından dolayı başta Çaykur Genel Müdür vekili Yusuf Ziya Alim ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Çaykur İdari ve Sosyal işler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu da Rize Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize eşlik etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Ağustos 2019 Pazar