Üyelerimizi tarihin kalbine Bursa’ya götürdük

Üyelerimizi tarihin kalbine Bursa’ya götürdük

Gebze Şubemiz, Atlas Gıda’da çalışan üyelerimiz için 28 Temmuz 2019 tarihinde Bursa’ya tarihi-kültürel bir gezi düzenledi.

Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, sosyal ve ekonomik haklarla ilgili mücadelenin yanı sıra, kültür sendikacılığı da yaptıklarını ifade ederek, milletlerin hafızasını tarihi geçmişlerinin ve yetiştirdiği değerli şahsiyetlerin oluşturduğunu söyledi.

Gülpolat, üyelerimizi, Köklü geçmişi ile tarih ve kültür kenti; Büyük Cihan Devleti Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa’ya (Emir Sultan Külliyesi, Yeşil Külliyesi, Yeşil Cami, Yeşil Medrese, Yeşil Türbe ve Çelebi Mehmet’in Kabri, İmaret Ulucami Hanlar Bölgesi Orhan Cami Üftade Hz. Türbesi Osman ve Orhan Gazi Türbeleri Şehadet Cami Muradiye Külliyesi) yani Osmanlı’nın kalbine götürdüklerini kaydetti. İlgi ve katılımdan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren Gülpolat, “Davetimize icabet ederek bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayan üyelerimize, ailelerine ve organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 30 Temmuz 2019 Salı