Öz Gıda İş Başkanlar Kurulu toplandı

Öz Gıda İş Başkanlar Kurulu toplandı

Öz Gıda İş Sendikası Başkanlar Kurulu, Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in başkanlığında toplandı. Toplantıda, HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulu başta olmak üzere son dönemde gerçekleştirilen faaliyetler ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin başkanlığında 9 Temmuz 2019 tarihinde Öz Gıda İş Genel Merkezinde gerçekleştirilen Öz Gıda İş Başkanlar Kurulu toplantısına, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar, Sultan Murat Karadağ ve Teşkilatımızın şube başkan ve yardımcıları katıldı.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Başkanlar Kurulu toplantısında Hak-İş 14. Olağan Genel Kurulunun gündemi ve Genel Kurulda ele alınacak konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulu’nun 10 Temmuz tarihinde ATO Congresium’da yapılacağı bilgisini veren Şahin, Genel Kurulun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve çok sayıda siyasetçi, milletvekili, sivil toplum örgütü, üye olduğumuz ITUC ve ETUC temsilcilerini ve dünyanın dört bir köşesinden gelen temsilciler ve sendikaların katılımlarıyla gerçekleştirileceğini söyledi.

Başkanlar Kurulumuz ayrıca 2019 yılında gerçekleştirilmesi planlanan şube başkanlarına yönelik kişisel gelişim ve liderlik eğitimi, temsilci eğitimleri, örgütlenme faaliyetleri, çalışma hayatı ve gündemdeki diğer çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Temmuz 2019 Salı