Reform Gıda çalışanlarına öfke kontrolü semineri düzenlendi

Reform Gıda çalışanlarına öfke kontrolü semineri düzenlendi

Gebze Şube Başkanlığımız, Reform Gıda ve Medical Park Hastanesi iş birliği ile Reform Gıda çalışanlarına öfke kontrolü üzerine sağlık semineri düzenlendi. Seminerde Reform Gıda çalışanlarına öfke kontrolünün nasıl olması gerektiği anlatıldı.

Reform Gıda Fabrikası toplantı salonunda Uzman Psikolog Melis Kan tarafından verilen öfke kontrolü konulu seminerde, stres ve öfke oluşumunun sebeplerinin neler olduğu ve ortaya çıkan sonucun olumlu olumsuz yönleri değerlendirildi. Öfke ve steresin hayatın bir parçası olduğu ancak bununla baş etmenin mutlaka öğrenilmesi gerektiğini belirten Kan, öfkenin kontrol edilmemesi halinde yıkıcı sonuçlar doğurabileceğinin altını çizdi.

Gebze Şube Başkanımız Gülpolat yaptığı değerlendirmede, Psikoloji ve bunun sonuçlarından biri olan öfke duygusu bir insanın tüm hayatını etkileyen bir konu olduğu için önemsedik ve Reform Gıda ile işbirliği yaparak gündemimize aldık. İnsanoğlu hayatta her türlü zorlukla karşılaşabiliyor. Kontrolü kaybetmeyerek risklerden kurtulmak ve kaliteli yaşamak için kendimizi ve insan psikolojisini iyi tanımak çok önemli. Eğitim konularımız çeşitlenerek devam edecek” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 28 Haziran 2019 Cuma