Rize Şube Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Rize Şube Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Doğu Karadeniz Rize Şube Genişletilmiş Şube Yönetim Kurulu toplantısı, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Rize Şube Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

25 Haziran 2019 tarihinde Rize’de yapılan toplantıda, şube işleyişi, tamamlanan çalışmalar ve etkinlikler değerlendirildi. Bu değerlendirmelerin yanı sıra takip eden süreç içinde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar, sendikal faaliyetler, çalışma hayatındaki son gelişmeler ve Çaykur ile müzakereleri devam eden toplu iş sözleşmesi ile ilgili yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Genişletilmiş Şube Yönetim Kurulu toplantısına, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacı Osmanoğlu, Fatih Kandemir, Hüseyin Avni Günay, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Halis Çakır, Enis Karabacak, İdris Doğru, Hasan Karamahmutoğlu, Denetleme Kurulu Üyelerimiz Kazım Öksüz, Mustafa Çebi, Osman Aytemiz, Disiplin Kurulu Üyelerimiz Sami Türüt, Ömer Üst, Rıfkı Çolak ve Kadın Komitesi Başkanımız Dilek Kansız katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Haziran 2019 Perşembe