Sakarya Şubemizden Emek ve Adalet yürüyüşüne destek

Sakarya Şubemizden Emek ve Adalet yürüyüşüne destek

Hak-İş Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikasının, Bolu Belediyesindeki işten çıkarmaları protesto etmek amacıyla düzenlediği "Emek ve Adalet Yürüyüşü"nün dördüncü günü sona erdi.

11 Haziran 2019 tarihinde CHP ve HDP’li belediyeler tarafından emekçilere yönelik baskı, tehdit, yıldırma, işyeri değiştirme ve işten çıkarmalara karşı Bolu Belediyesi önünden Hak İş tarafından başlatılan “Emek ve Adalet Yürüyüşünün” dördüncü günü Gerede-Aktaş köyü yakınlarında tamamladı.

Yürüyüşe Sakarya Şube Başkanımız Hayati Özer ve Şube Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Özkan, Cüneyt Demir, Hakan Uysal ve Yavuz Cilcan da katılarak destek oldu.

Yürüyüşle ilgili değerlendirme yapan Sakarya Şube Başkanımız Hayati Özer, Öz Gıda İş Sendikası Sakarya Şube Teşkilatı olarak kardeş sendikamız Hizmet İş'in başlattığı Emek ve Adalet yürüyüşünün her aşamasında gerekli desteği ve katılımı sağlayacak ve mağdur olan emekçi kardeşlerimizi bu emek, ekmek ve alınteri mücadelesinde yalnız bırakmayacağız. Talebimiz yapılan bu işçi kıyımının biran önce durdurulmasıdır" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Haziran 2019 Cumartesi