D.Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı Çaykur Fabrikalarını ziyaret etti

D.Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı Çaykur Fabrikalarını ziyaret etti

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Ramazan süresince Çaykur’a bağlı fabrikaların davetlisi olarak iftar ve sahur programlarına katıldı.

Bu kapsamda Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, beraberindeki heyet ile birlikte farklı günlerde, Çaykur’a bağlı Hopa, Arhavi, Muratlı, Kemalpaşa, Melyat, Işıklı, Fındıklı, Ardeşen, Hemşin, Pazar, Kirazlık, Taşlıdere, Çayeli, Aşıklar, Sabuncular, Büyükköy, Musadağı, 100. Yıl Paketleme, Kendirli, Ambarlık, Camidağı, Güneysu Ulucami, Pazarköy, Salarha ve Derepazarı, İyidere Çay fabrikalarında çalışan üyelerimizi ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bu ziyaretlerinde Bursalı’ya, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir, Hüseyin Avni Günay, Şube Denetim, Disiplin kurulu üyelerimiz ve işyeri sendika temsilcilerimiz eşlik etti.

Fabrikalarda yapılan İftar ve sahur programlarında üyelerimizle sohbet etme ve dertlerini dinleme fırsatı bulan Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, süresi yaklaşan Toplu İş Sözleşmesi hakkında bilgilendirme yaparak yaşanan genel sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Bu tür ziyaretleri geleneksel hale getireceklerini belirten Bursalı: “Özveri ile çalışan tüm ÇAYKUR ailesine teşekkür ediyor, Ramazan’larını kutluyorum. Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 29 Mayıs 2019 Çarşamba