Biskot Bisküvi'den muhteşem piknik

Biskot Bisküvi'den muhteşem piknik

Öz Gıda İş Sendikası ve Karaman Biskot Bisküvi fabrikasının geleneksel olarak 27 Ağustos 2017 tarihinde düzenlediği piknik şöleni Konya/Güneysınır Akkışla Yaylasında gerçekleşti.

İlk kez ailelerin de eşlik ettiği pikniğe 2.500 kişi katıldı.
Biskot Aileler Buluşuyor Pikniğine, Karaman Biskot Bisküvi Yönetimi, Öz Gıda İş Sendikası Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Şube Başkan Yardımcıları, Biskot Bisküvi çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık 2500 kişi katıldı.
 
Gelen misafirlere sabah kahvaltı, öğlen birbirinden güzel yiyecekler, gün boyu sıcak, soğuk içecekler, pikniğe katılan tüm çocuklara pamuk şekeri ve dondurma ikram edildi.
 
Çocuklara Bisiklet verildi
Gün boyunca süren piknikte ailelerin güzel ve hoş bir vakit geçirmeleri için canlı müzik, oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Yetişkinler için, halat çekme, sandalye kapma, şarkı söyleme, balon patlatma, çuval yarışmaları ile sürpriz birçok oyunlar oynanırken, çocuklar için şişme oyun parkları, yüz boyama, resim yapma, ebru sanatı, 12 D Sinema gösterileri, palyaçolar ve her yaş grubuna uygun oyunlar oynandı. Pikniğe katılan tüm çocuklara oyuncak ve yarışmalarda başarılı olanlara bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi. 
 
Doğa ile iç içe olan mekân da düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla iş yaşamının yorgunluğunu ve stresini üzerinden atan aileler, güzel ve eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler.
 
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum
Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy ise konuşmasında, "Biskot ailesi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bahar pikniğimizi bu yıl ailelerimizin de katılımıyla farklı bir atmosferde düzenleyelim istedik. Başta bu güzel organizasyonda emeği geçenlere, Yıldız Holding Yönetimine, Ülker Biskot Bisküvi Karaman Yönetimine, Sendikamız Öz Gıda İş'e ve pikniğe katılım sağlayan değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 28 Ağustos 2017 Pazartesi