Ankara Şube Temsilciler Meclisi yapıldı

Ankara Şube Temsilciler Meclisi yapıldı

Ankara Şube Başkanlığımız, 2019 yılının ilk Temsilciler Meclisi Toplantısını 19 Nisan 2019 tarihinde Ankara Şube Başkanlığımızın toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcılarımız İlhan Öztürk, Gencay Demir, Fatih Öztürkten, Erhan Coşkun, Ankara şubemizin örgütlü olduğu Ülker Bisküvi, AOÇ, Ankara Halk Ekmek, Aytaç, ESK Genel Müdürlük, Sincan ve Yozgat Kombina, Hero Baby, Unmaş, Kavacık Memba Suları ve Adana Marsa işyerlerinde çalışan işyeri sendika Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz ile Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan katıldı.

Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, Şube faaliyetleri, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler, 1 Mayıs İşçi Bayramında izlenecek yol haritası konuları masaya yatırıldı.

Ayrıca, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Kıdem Tazminatı, Ücretli İzin, İşsizlik Sigortası, İhbar Tazminatı hakkında bilgilendirmede bulundu ve temsilcilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 26 Nisan 2019 Cuma