Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy üyelerimizle kahvaltıda buluştu

Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy üyelerimizle kahvaltıda buluştu

Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Biskot Bisküvi yetkileri ve fabrikada çalışan üyelerimiz ile 10 Nisan 2019 tarihinde Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısını yapmak üzere kahvaltıda bir araya geldi. 

Birçok problemin gündeme geldiği toplantıya, Şube Başkanımız Adnan Gürsoy’un yanı sıra İşletme Müdürü Hakan Sağun, İnsan Kaynakları Müdürü Abdullah İlhan, Teknik Müdür Nejdet Taşdelen, Şube Başkan Yardımcımız Süleyman Şahan, temsilcilerimiz ve 30’a yakın üyemiz katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, bugün burada fabrikanın çıkardığı ürün yelpazesine yeni ürünlerin katılarak çeşitlendirileceğini buna mukabil verimin ve kalitenin nasıl arttırabileceği hakkında karşılıklı çözüm önerilerimizi sunduk. Havalandırma sisteminin gözden geçirilmesi ve tesislerde oluşan problemlerin çözümü konusunda istişarelerde bulunduk. Bu da bize bu tür toplantıların yaşanan problemlerde daha hızlı ve etkili aksiyon alabildiğimizi bir kez gösterdi. Ben işverenlerimize bu yapıcı tutumlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Nisan 2019 Perşembe