Reform Gıda çalışanlarına sağlık semineri düzenlendi

Reform Gıda çalışanlarına sağlık semineri düzenlendi

Reform Gıda Çalışanlarına 2019 yılı Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Planı dâhilinde çalışma hayatında boyun, bel, sırt ağrıları ve ergonomi üzerine sağlık semineri düzenlendi.

Özel Emsey Hospital Hastanesi iş birliği ile gerçekleşen "Çalışma Hayatında Boyun, Bel, Sırt Ağrıları ve Ergonomi Semineri" Reform Gıda fabrikasında yapıldı. Prof. Dr. Şafak Karamehmetoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı seminerde hem ofis hem de saha personeline ergonomi konusu üzerinde bilgilendirme yapıldı.

Prof.Dr. Karamehmetoğlu, ofis çalışanlarının en sık karşılaştığı sağlık problemlerinden biri olan bel ve boyun ağrıları ile çalışma saatleri içerisinde çalışanların ergonomik duruşlarına dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Bazı dış unsurların da sebep olabildiği birtakım rahatsızlıklara karşı gün içerisinde yapılabilecek ufak egzersizler konusunda ipuçları veren Karamehmetoğlu, "Düzenli yapıldığında çalışma hayatınıza büyük bir rahatlama getirecek bu egzersizler için mutlaka zaman ayırmalısınız." şeklinde konuştu.

Seminer sonunda Özel Emsey Hospital Hastanesi ile Prof. Dr.  Şafak Karamehmetoğlu’na iş birliği ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 5 Nisan 2019 Cuma