Çaykur Temsilcilerimize Sendikal Eğitim verildi

Çaykur Temsilcilerimize Sendikal Eğitim verildi

Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan koordinatörlüğünde Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızda düzenlenen Eğitim Semineri sona erdi.

11-12 Mart 2019 tarihlerinde 2 grup olarak gerçekleştirilen Eğitim Seminerine Çaykur Çay İşletmelerini Genel Müdürlüğüne bağlı fabrikalardaki işyeri sendika temsilcilerimizin yanı sıra, Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Eğitim seminerinin açılış konuşmasını Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ yaptı. Eğitim Seminerlerinde verilen eğitimlerin temsilcilerimiz adına önemini vurgulayan Karadağ, “İşyerlerinde temsilci olmak sorumluluk gerektiren bir durum, sizler sıradan seçilmiş arkadaşlarımız değilsiniz, çalıştığınız işyerlerinde Öz Gıda İş’i misyonunu temsil ediyorsunuz” dedi. Karadağ ayrıca, Çaykur ile yapılacak toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri öncesi taslak çalışmaları hakkında temsilcilerimizle fikir alışverişinde bulundu.

Temsilcilerimize Eğitim Mustafa Erdoğan tarafından verildi
Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, işyeri sendika temsilcilerimizi “Fazla Çalışma, Hafta Tatili Çalışması, Bayram Çalışması, Kıdem Tazminatı ve İş Kanunu” konularında temsilcilerimizi bilgilendirdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Mart 2019 Çarşamba