Rize Şube Kadın Komitemiz 8 Mart Dünya Kadınlar günü programı düzenledi

Rize Şube Kadın Komitemiz 8 Mart Dünya Kadınlar günü programı düzenledi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızın kadın komitesi bir tören düzenledi.

Doğu Karadeniz Rize Şubesi Kadın Komitemizin organize ettiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ, Şube Başkan Yardımcılarımız Necdet Hacıosmanoğlu, Hasan Fehmi Bursalı ve Kadın Komitesi Başkanımız Dilek Kansız ve kadın üyelerimizin katılımıyla şube başkanlığımızın toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Kadın komite Başkanı Dilek kansız, “Emekçi kadınlar birlik ve beraberlik içinde olduğu müddetçe bu gücü kimse görmezden gelemez. İş hayatında da aile hayatında kadının önemi gün geçtikçe güçlenmektedir. Bu aile ortamını tesis ettikleri için Şube Başkanımız ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim” dedi.

“Kadınlarımızı önemsiyor ve destekliyoruz”
Kadınların olmadığı hiçbir oluşum tam manasıyla başarıyı yakalayamaz diyen, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ, Kadın üyelerimizin sendikadaki özgül ağırlıklarını önemsiyor ve destekliyoruz. Bu vesile ile başta üyemiz kadınlar olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi