Besler Gıda Fabrikası 2019 Yılı Akıl Küpü Öneri Sahipleri Ödüllerini Aldı

Besler Gıda Fabrikası 2019 Yılı Akıl Küpü Öneri Sahipleri Ödüllerini Aldı

Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat Besler Gıda’nın Akıl Küpü sistemi aracılığıyla, çalışanların işletmeye değer katan öneri sahiplerinin ödüllendirildiği törene katıldı.

Yaklaşık 150 adet önerinin değerlendirilmeye alındığı ve dereceye girenlere ödüllerinin verildiği törene, Yağ İş Birimi Başkan Yardımcısı Sayın Şükrü Çin, Fabrika Direktörü Sayın Hakan Ufat, Tedarik Zinciri Direktörü Sayın Erhan Özipek, İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Murat Fikrettin Turan, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, İşyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Dereceye giren tüm öneri sahiplerini tebrik ediyorum
Akıl Küpü uygulaması ile her birim ve seviyeden katkı alınarak yenilikçi fikirlerin oluşturulduğunu ifade eden Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, “verilen öneri sayısına bakıldığında, üyelerimiz işine ve işyerine sahip olma konusunda ne kadar özverili olduklarını göstermişlerdir. Bu durum çalışan ve işveren arasında iletişim yollarının açık olduğunun da gösteren bir göstergedir. Öneri veren, dereceye giren tüm öneri sahiplerini tebrik ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 5 Mart 2019 Salı