Kadın Üyelerimize yönelik Kişisel Gelişim eğitimlerimiz Merkeze bağlı işyerlerinde gerçekleştirdi

Kadın Üyelerimize yönelik Kişisel Gelişim eğitimlerimiz Merkeze bağlı işyerlerinde gerçekleştirdi

Sendikamız Genel Merkez kadın komitesi koordinatörlüğünde düzenlenen Davranış Değişimi Odaklı Kişisel Gelişim Eğitimlerimizin yedincisi Merkeze bağlı işyerlerimizden katılan kadın üyelerimize yönelik gerçekleştirildi.

18 Şubat 2019 tarihinde İzmir’de düzenlenen eğitime Tariş, Aynes, Ajinomoto ve Batı Unlu Mamüller işletmelerinde çalışan toplam 16 kadın üyemiz katıldı. Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Eda Güner kadın komitesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Açılış konuşmalarını Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifler Birliği Baş temsilcisi İzzet Ertürk Aynes Gıda San. Tic A.Ş Baş temsilcisi Fedai Duru ve Ajinomoto Baş temsilcisi Ümit Akyüz gerçekleştirmiş olup, baş temsilcilerimiz kadın çalışanların özellikle kişisel gelişim konusunda eğitim almalarının motivasyon ve özgüveni arttıracağını bunun da sendikal faaliyetlere doğrudan olumlu etkide bulunacağını ilettiler.

Kadın üyelerimizin sendikal aidiyeti ve sendikal faaliyetlere katılımını arttırmayı hedefleyen eğitimlerimizin moderatörlüğünü Davranış Bilimleri ve Eğitim Uzmanı Ceren Cebeci yaptı. İki gün süren eğitimlerde temel iletişim yetkinlikleri çerçevesinde katılımcı bir eğitim modeli uygulandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Şubat 2019 Cuma