Çorlu Şube Başkanlığımız öğrencileri mutlu etti

Çorlu Şube Başkanlığımız öğrencileri mutlu etti

Çorlu Şube Başkanlığımız ve Upfield fabrikası çalışanları, Çorlu Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelerek 10 öğrenciye mont, ayakkabı ve pantolon yardımında bulunurken, 600 öğrenciye de süt ve gofret ikram etti.

Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Tanju Bilgi, Engin Yılmaz, Şube Disiplin Kurulu Üyemiz Özkan Haska, Şube Denetleme Kurulu Üyemiz Gökhan Sucu ve Upfield Fabrikası Temsilcileri Tamer Kahraman ve Tuncay Kumlu ile Upfield fabrikası çalışanları, Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelerek ihtiyaç sahibi 10 öğrenciye mont, ayakkabı ve pantolon yardımında bulunurken, 600 öğrenciye de süt ve gofret ikram etti.

Fabrika çalışanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin destekleri ile etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, katkıda bulunan üyelerimize teşekkür etti. Ayrıca Çorlu Mehmetçik İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Erdem de gerçekleşen etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorlu Şubesi yönetimine teşekkür etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 19 Şubat 2019 Salı