Kişisel Gelişim Eğitimlerimizin beşincisini Doğu Karadeniz Rize Şubemiz ile gerçekleştirildi

Kişisel Gelişim Eğitimlerimizin beşincisini Doğu Karadeniz Rize Şubemiz ile gerçekleştirildi

Genel Merkez Kadın Komitesi koordinatörlüğünde kadın üyelerimize yönelik gerçekleştirilen “Davranış Değişimi Odaklı Kişisel Gelişim” eğitimlerinin beşincisi 5-6 Şubat 2019 tarihinde Doğu Karadeniz Rize Şubemiz için yapıldı.

Söz konusu eğitime şubemize bağlı ÇAYKUR işletmesinden toplam 18 kadın üye katıldı.  Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanımız Eda Güner devam eden kadın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra şube başkanımız Sultan Murat Karadağ açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kadın üye sayısının en fazla olduğu şubenin Doğu Karadeniz bölgesi olduğunu belirten Karadağ, “kadınların sendikal faaliyetlerde aktif olarak yer alması ve sendikamıza katkı sağlamalarını için gereken desteği vermeye hazırız” dedi. 

2 gün süren eğitimin moderatörlüğünü Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Ceren Cebeci yaptı. Kadın üyelerimizin kendini tanıması, motivasyonunun ve sendikal aidiyetinin artmasını hedefleyen eğitimlerde bütünsellik, temel iletişim yetkinlikleri, dinleme, transaksiyonel analiz vb. konulara ilişkin interaktif katılımlı bir yaklaşım uygulandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 8 Şubat 2019 Cuma